Házirend

English (House Rules)
Download

Tisztelt vendégeink!

Szeretettel Üdvözöljük Önöket és hálásan köszönjük, hogy minket választottak! 

Az apartman vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés  szabályait. A szolgáltatás igénybevételének kezdetével elfogadják az alábbi házirendet és kötelezettséget vállalnak  annak betartására. 

 1. Fizetési lehetőségek: készpénz, utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€) 
 2. Check-in, check-out feltételek: érkezés 16:00-20:00 óra között, távozás:08:00-10:00 óra között. Felhívjuk figyelmüket, hogy 20 óra után érkező vendégeinknek 30(€) vagy 10.000(Ft) "késői érkezési díj" felszámítása  mellett tudjuk átadni az apartmant. Megértésüket köszönjük!
  ⮚ Az érkezési, -és utazási időpontban az üzemeltető a helyszínen rendelkezésre áll!
  ⮚ Az üzemeltető éjjel-nappal elérhető telefonon! ( +3630-174-4798; +3630-299-0807; ) A szálláshely az érkezés napján 16 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek  előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők. Ettől eltérő szándékát felár ellenében és szabad hely  függvényében tudjuk biztosítani.
  Kaució: Érkezéskor 150(€) vagy 50.000(Ft) kaució letétele szükséges, mely a szállás elhagyásakor  rendeltetésszerű használat esetén , káresemény hiányában illetve az átvételi állapotnak megfelelő, tiszta  apartman visszaadásakor, időben történő kiköltözéskor természetesen visszajár! 
 3. A vendégek érkezéskor bejárati ajtókulcsot, kiskapu kulcsot, és-, vagy kaputávirányítót kapnak. Az átadott kulcsok,  távirányítók (redőny távirányítók is) esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és  annak árát vagy a zárcsere díját a szállásadónak megtéríteni. (távirányító: 40(€) vagy 15.000(Ft), ajtó, kiskapu kulcs: 10(€) vagy 4.000(Ft))
  A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsokat, kaputávirányitót le kell adni, a szállásadó részére ennek időpontjáról  előre tájékoztassa a szállásadót! ( Telefon: +3630-174-4798)
 4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. 
 5. Az apartman elhagyásakor a bejárati ajtót, terasz ajtókat, ablakokat kérjük bezárni az értéktárgyaik biztonsága illetve  a viharkár elkerülése érdekében. Vihar esetén elvárjuk a vendégeinktől, hogy a kerti bútorokat összepakolják, terasz  párnákat fedett helyre bevigyék. Amennyiben a vihar megrongál, ilyen dolgokat az ugyanúgy a kaucióból kerül  levonásra. 
 6. A szálláshelyet csak regisztrált vendégek vehetik igénybe, kérjük látogató érkezését előre jelezni szíveskedjenek. Ellenkező esetben a szállásadónak jogában áll a regisztrálatlan személyektől szállásdíjra igényt tartani, vagy felmondani  a szállást minden vendég részére, pénzvisszafizetés nélkül. 
 7. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve  kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés,  takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni. 
 8. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni! 
 9. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy  balesetekért. 
 10. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a  kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak. 
 11. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.
 12. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük,  haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 13. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, a végső takarítást.
  Szolgáltatások:
  Takarítást hetente egyszer ágynemű és törölköző cserével.
  ⮚ Kérésre napi takarítás megoldható felár ellenében!
  ⮚ Csecsemő részére utazó ágyat, babakádat, etetőszéket előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.
  ⮚ A vendég kérésére felár ellenében mosási szolgáltatást biztosít a szálláshely, amennyiben nem áll  rendelkezésre mosógép.
  ⮚ Vasaló, vasalóállvány, cipőápoló eszközök, esernyő, varrókészlet külön kérésre felár ellenében biztosított. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, a szobákban kérjük, ne hagyjanak  mosatlan edényt, ill. szemetet.
 14. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron, teraszon a történhet!
 15. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
 16. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek a kertben  lévő tárolóban lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található!
 17. Az apartman teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni!
 18. Parkolni a zárt udvaron a kijelölt parkolóban, díjmentesen lehet!

A szállás igénybevétele előtt a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a Házirendben foglaltakat. Kellemes pihenést, örömteli és zavartalan kikapcsolódást kívánunk!

Foglaljon közvetlen az üzemeltetőtől a legkedvezőbb áron.

válassza a Kikötő Sétány I. vagy Kikötő Sétány III. Apartmant!

Foglaljon most!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram